Eén, twee
Nee, niet verder gaan nu
Twee is goed
Niet drie
Dan maar vier
Of toch acht?
Kom op
Doe het op mijn manier
Wat maakt het uit?
Eén keer meer
Of één keer minder
Je zit er toch niet mee?
Stappen, letters, bomen
Eén, twee
Eén, twee
Glazen, mensen, strepen op de weg
Eén, twee
Drie
Oeps
Vier, vijf, zes
Zeven, acht
Altijd op zoek naar evenwicht
Alles even, alles recht
Twee, vier, zes, acht
Altijd tellen, altijd bezig
Behalve als jij naar me lacht