Er waren dagen
Waarop ik mezelf bijna om had gelegd
En vele mensen achter had gelaten
Er waren dagen
Waarop ik mezelf niet de moeite waard vond
En niet in de spiegel wilde kijken
Er waren dagen
Waarop ik niet blij was
Met alles om me heen, met mezelf..
Maar geen van die dagen
Was ik alleen
Telkens was jij er
Om te zeggen: dat ik wel de moeite waard ben
Dat ik door moest blijven leven.
Dat vele mensen van mij houden.
Ik geloofde je niet
Was bang en onzeker
Nu nog steeds, maar minder erg
Jij lieve Ricky, haalde me door die tijden heen
Jij was de enige die wist van mijn angsten,
mijn pijn, mijn verdriet en jij was de enige
die probeerde me te begrijpen
Je wilde er voor me zijn
Je wilde me helpen
Maar ik liet het niet toe
Bijna was ik echt weg geweest
Was ik echt gestopt met leven
Zelfs op vakantie
Wist ik het even niet meer
Toch hield ik vol
Met 2 kleine dingen:
Een smsje en de stem in mijn hoofd
Die me vertelde, keer op keer,
Er zijn mensen die van je houden.
En om je geven.
Er zijn mensen die willen dat je door gaat
Die willen dat je verder leeft.
Die zachte stem, dat korte smsje
Hebben mijn leven gered
Dus dankzij jou, alleen dankzij jou
Ben ik er nog en leef ik nog.
-Dominique-