spijt om te nemen wat er is,
te vergeten waarom ik leef,
ik heb spijt om wie ik ben.
het is alleen maar een verlangen,
om de heimwee naar de toekomst,
de hoop om het verleden te vergeten,
om uit eindelijk te weten wie je bent.
ik heb spijt,
spijt om te vergeten,
vergeten om te leven,
de heimwee naar de toekomst,
ik hoop dat men me het verleden kan vergeven,
de hoop naar de toekomst weet te geven,
men ermee kan leven wie ik uit eindelijk ben,
ik heb spijt.
vergeef me,