Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Take
Take this hand
Take this sand
Take control
Take this all
Love me now
Love me fine
Love the way I do and see
I want you as you are
In my arms
In my soul
In my hart
If you like god more then me
I like you more then ever
If you see god in your hart
Then you see what is free
Take this hand
Take my hand
And let's walk all over this sand
Take control of your mind
And just then you will find
Reacties op dit gedicht
Jelly Marcus vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dina-Anna
:
Zondag, september 14, 2008 09:28
Prachtig!
Liefs Dina
Over dit gedicht
Auteur:
Jelly Marcus
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
19 juli 2008
Thema's:
[Liefde]
[Geloof]
[Spiritueel]