als een slaaf in mijn eigen huis, voel ik me.
jij, ma loopt altijd maar te zeuren.
als ik dan niet luister wodrt papa boos op mij.
en dan 't eeuwige geruzie tussen jullie allebei
ik kan er gewoon niet meer tegen!
ik wou dat ik me kon verbergen
om vervolgens nooit meer jullie gezichten te hoeven zien
gezichten vol haat en woede
gezichten van steen die niets onthullen naar de buitenwereld, maar waarachter
zoveel verdriet schuilgaat
en niemand probeert om ook maar íets aan de situatie te veranderen.
het enige dat jullie doen is schelden en elkaar de schuld geven van alles.
ik wordt er gestoord van...
dit is mijn huis, maar kan iemand me vertellen
hoe het werkelijk voelt om thuis te zijn?