Ik herrinner me het nog maar al te goed
Toen ik je voor het eerst een echte zoen gaf
Je wangen zo zacht, je gezichtje zo lief
En die liefdevolle blik in je ogen maakte alles af
Mijn hart werd weer gevuld
Door dat gevoel dat alleen hele speciale mensen kunnen geven
Je wangen zo zacht, je gezichtje zo lief
Marga… waarom ben je niet bij me gebleven……