Lief meisje,
Ik leerde je kennen,
zoekende...
de zin van jouw leven,
nog steeds onbekend.
Lief meisje,
ik weet het :
je bent belangrijk,
heel belangrijk
voor mij !
Ik ken je amper,
maar ik zeg het toch :
ik hou van jou,
echt waar !
Dus, vecht jouw strijd
niet opgeven nu,
want je bent belangrijk,
belangrijk voor mij !