je ligt er vredig,
na een lange strijd
kan je straks de rust vinden
die je verdient
gedaan met het vechten tegen
elke ziekte
je was sterk
niets was jou teveel
je vocht voor jouw leven
dat jou lief was
tot het einde,
tot we je enkel
konden verzorgen
en jou liefhebben
we zullen je nooit vergeten
en zullen je altijd blijven herinneren
als een vechter
het gaat jou goed en
we komen elkaar later
zeker nog wel tegen
ik zeg dan ook geen vaarwel
maar tot ziens tante
we zullen je missen.