Je bent er weer,
na zoveel tijd,
je komt terug bij mij,
iedere keer.
En dan lig je naast mij,
je armen om me heen,
je adem in mijn nek,
je bent zo dichtbij.
Ik ben niet langer bang,
durf eindelijk toe te geven,
dat ik zielsgelukkig ben,
en elke dag naar je verlang.
Je houdt me in je armen,
drukt een kus op mijn mond,
je lichaam vind de mijne,
en je liefde zal mijn hart verwarmen.
Je bent weer bij mij,
om even niet weg te gaan,
om gewoon bij mij te blijven,
je bent even zo dichtbij...
~als ik mijn ogen sluit, droom ik je elke nacht opnieuw bij mij, waar je ook bent... ~