Een spoor weergegeven
Uit het binnenste van je hart
Tranen die blijven rusten
Op de palm van je hand
Zonnestralen twinkelen
Schijnen, de schittering
Herinneringen die komen
Schaduwen vergaan
Reikend met je hand
Naar die ster,
Aan de hemel, vol pracht
Die ster, jouw droom