niets kan een mens zo veranderen
als een leven vol verdriet en pijn
dan kan je pas echt zien
wie een echt mens kan zijn
een echt mens leeft met vallen en opstaan
met wensen en dromen in je hoofd
dat ene stille verlangen na een lange tijd
dat ene waarin je altijd heb geloofd
want voor iedereen is een droom te vinden
niet gebonden aan plaats en tijd
een vraag en een antwoord
een gevoel van vrijheid
het komt met de jaren
de ervaring en leren
als je ineens beseft
niemand houd mij tegen, ik kan het tij keren
je eigen keuzes maken
op eigen benen de wereld in gaan
dan leer je het echt
zelfs wensen, dromen en leven is vallen en opstaan
-Peacekeeper-