Met de ogen dicht hoop ik,
dat alles wat ik nu beleef,
en gewaardeerd wordt door het hart,
door mijn hoofd alsmede wordt genoten,
er besef van vervulling volgt,
en de twijfel niet verward.
Mijn hart geketend aan twee emoties
beide trekkend aan een kant.
Scheuren die langzaam verschijnen,
de droom begint te splijten,
en nu alles wat ik wenste is uitgekomen,
mis ik het verband.
B+)