Visite om mij heen
Ben toch echt alleen
Onzichtbaar gevoel
Met een doel
Een sprank
Niet voor mij
Maar voor iemand
Weet alleen niet wie
Dus Bedank
En lach erbij
Zonder je verstand
Want ik Zie
Wat jij niet ziet
Voor mij is het niet
Maar het is heerlijk
Zelfs onontbeerlijk
Warme Liefde hier
Bubbelt langs me heen
Voel het in mijn grote teen
Langs mijn ruggegraat
Iets staat op een kier
Hier is iemand bij gebaat
Hoop dat het je verstaat
Dan zal het zeker komen
In onvervalste dromen
Laat me weten, wie
Want ik Zie
Iets goeds daarboven
Je hoeft er alleen in te geloven