deze dag waar ik niet bij zal zijn
if tomorrow never comes hoor ik steeds weer
die song , was alleen bestemd voor jou
helaas , die morgen komt niet meer
if tomorrow never comes ging voorbij
dat werd alleen nog een herinnering
het gedicht waarover ik destijds schreef
werd iets , wat veel te snel voorbij ging
ik beluister de woorden iedere dag
het was dit lied wat mij diep had geraakt
nu vandaag herschrijf ik het opnieuw
never comes, wat mij zo weemoedig maakt
if tomorrow t,ging te snel voorbij
want jij vond andere waarden in het leven
weemoedig luister ik verder naar de tekst
en zou ons graag een nieuwe morgen geven
Karin .