In mijn hartje is er een klein plekje,
een heel mooi, warm en gezellig optrekje.
Als je wil mag jij er in wonen,
maar dan moet je me wel iets beloven:
je mag me nooit laten gaan
of in de kou laten staan.
Ik weet, het is geen kleine vraag,
maar jij en ik, wij houden toch van elkaar.