Bij jou voel ik me mezelf,
Ik weet dat je me snapt,
Dat voel ik gewoon.
Ik weet datje van me houd, dat zie ik aan je blik
Jij weet dat ik ook van jou hou,
We denken aan elkaar, dat merk je ..
Je maakt me gelukkig, aan het lachen..
Hoe je me aanraakt, hoe je naar me kijkt,
Ik weet dat je me gelukkig kan maken,
Maar weetje,
Als ik echt eerlijk ben,
Doe je dat al..