Vergadermenu
Zie ze zitten op het vergaderpodium, verhitte hoofden
zuchtende voorzitters, bedrijfsmannen en netwerkers,strijdend als haantje de voorste, beslist men in mijn voordeel,of heeft elk voordeel ook een nadeel, je ziet het ze denken.
Hoe red ik mijn hachie, een zenuwachtig lachie.
Het geheel, doet mij observeren en leren,
dat alle worstjes die voorgehouden worden
al geconsumeerd zijn, alvorens ze aangeboden worden.
Val direct nog van mijn stoel af van verbazing.
GELUKKIG- de soep wordt nooit zo heet gegeten als ze opgediend wordt.
Niet nog meer taken op het managersbord.