Opgekropte gevoelens die na jaren
nog steeds niet naar buiten komen
Een gebroken hart
die nooit meer gelijmd kan worden
Een diepe wonde
die nooit meer heelt
een grote litteken
is hetgeen ik eraan over hou
Zoveel vragen nog
zonder antwoord...
Ondanks al die pijn
weet ik dat je voor altijd bij me zal zijn
Bij mij in men hart
niemand die me dat ooit afpakt
t'leven is zo rot
jou leven was tekort...