Je vriend is hij,
die als je lacht,
je een glimlacht schenkt,
en de wereld verwacht.
Je vriend is hij,
die als je weent,
zijn arm om je slaat,
en een traan aan je leent.
Een echte vriend is hij,
die als je ooit fouten baart,
wel even schrikt,maar...
je steeds weer aanvaardt.
Omdat hij je vriend is,
zomaar zonder meer,
vandaag en ook morgen,
altijd weer.