het domste wat ik ooit heb gedaan
was terug naar me vent gegaan
Ik weet dat je me het hebt vergeven
maar ik kan het zelf nooit vergeten
dat ik je zomaar liet staan
en je pijn had gedaan.
ik zag er ook vanaf
en vond het van mezef laf.
onze hartjes deeden zo'n pijn
het enige wat we wouden was samen zijn.
maar alles is toch goed gekomen
ik heb nu de juiste keuze genomen
Men dromen zijn nu werkelijkheid
We zijn eindeijk van die pijn bevrijd.
Daarom wil ik je bedanken
ik zou nu wel kunnen janken
want zo gelukkig ben ik nog nooit geweest
voor mij is het nu alle dagen feest
ik zou je alles willen geven
niet voor even
maar voor heel men leven.
Bedankt lieve schat dat je toch op me hebt gewacht
iets wat ik totaal niet meer had verwacht.