Met open armen
Lippen op elkaar
En gesloten ogen,
Staat zij daar
Haar ogen,
Bloeddoorlopen van tranen
Haar huid, lijkbleek
In het schijnsel van de maan
Getroffen door wanhoop
Door verlies, door verdriet
Roept ze haar geliefde
Zingt ze haar allerlaatste lied