Je ogen spuwen vuur
Je mond moord met de dingen die je zegt
Je doet een stap dichter bij
Ik deins achteruit
Voel de muur tegen mijn rug
Je armen zwaaien in het rond
Ik duik ineen en doe mijn ogen dicht
Ik voel je handen fel tegen mijn lichaam
Ik zet mijn nagels in mijn schouder
Om jouw handen niet te voelen
Gillend vraag ik je niet boos te worden
Gillend vraag ik je te stoppen
Maar je gaat maar door, en door