Als je elkaar het ja-woord hebt gegeven
is het voor het leven, dat je om elkaar zal geven
met elkaar samen leven en alles delen
elkaar trouw blijven, tot het einde van je leven
Liefde duurt soms maar even
maar ware liefde is voor eeuwig
trouwen en elkaar het ja-woord geven is voor het leven