Heldin
Diepe gevoelens
Je hartje in de knoop
Hersentjes malend
Geen leven, geen hoop
Zo jong als je was
Toen al zoveel leed
Zonder ouders op aarde
De chaos kompleet
Het leven te hard
Het maakte je ziek
Alle moed verdween
Maakte plaats voor paniek
Je wilde leven zonder gevoelens van pijn
Wilde naar het einde, en een nieuw begin
Naar je ouders, naar God en de hemel
Vaarwel mijn kleine, maar grote heldin