wat geweest is ,is geweest.
waar ik soms koning ben vanmezelf.
soms ook onder de zwakken me verhaal vertel.
het dit of dat
zweven in dit donkeren gat'
teveel is teveel
maar helemaal naar beneden
ik gil
van angst
ik zing uit hoogmoed
en het gaat niet goed
alleen hopen laat mij achter in een vreemde samenleving.
en ik loop over over niemand heen.
ik regageer
en schop alleen uit zelfverdediging.
een paard die steigert
valt aan
en verdedigt
de tussenweg
want als hij zou kunnen rende hij heel ver weg.
wie goed doet.............................