De tijd tikt door
Veel te snel
Lopen harder dan de tijd
Een onmogelijke strijd
Hard tegen de tijd in
Duwen tegen wijzers
Maar ze willen maar niet terug
Harder lopen de tijd in halen
Uitgeput blijven staan
De tijd komt er al weer aan
Maar vast gevroren blijf je staan