Je vond jezelf een vredelievend mens
Ik vind je gewoon een beest
Begin mezelf zelfs af te vragen
Of je ooit menselijk bent geweest
Je bent een ordinaire crimineel
Nee, zelfs dat is teveel eer
Je bent het onkruid in een gewas
Lager dan de bodem van een meer
Je bent geliefd door zoveel mensen
Ik heb je intens gehaat
Je in gedachten veracht, vermoord
Gedachten die ik nu achter me laat
Ik ga geen energie meer in jou steken
Daarvoor ben je mij te laf
Maar weet wel dat nu jij dood bent
Ik blijf dansen op jouw graf!