De regenboog
Met haar sierlijke
Tinten,
Die kracht uitstralen
Haar prachtige
Kleuren,
Die een beeld vormen
Met jouw,
Diep, donkerblauwe
Ogen
Onder de kleurvolle
Bogen,
En je zachte stem
Die weergalmt,
In het hart van
Zijn ziel
Door jou,
Het kind
Van de regenboog
31-07-08