Ik begrijp het niet.
Wat jij nou in haar ziet.
Wat heb zij wat ik niet heb, vertel het dan?
Waarom zeg je steeds dat je niet zonder haar kan?
Ik begrijp het niet.
Ik had zoveel voor ons beide in het verschiet.
Je loopt al jaren wat rondjes in mijn hoofd.
En ondanks alles is mijn hartje nog niet voor jou gedoofd.
Ik begrijp het niet.
Waarom jij mij zo achterliet.
Je had bekend dat je me leuk vond.
Nu doe je net of ik nooit bestond.
Ik begrijp het niet.
Ik zit hier nu met verdriet.
Ooit komt er een dag dat zij uit jouw leven verdwijnt.
En dat ons pad kruist en jij in mijn leven verschijnt!