Ik doe vaak over jou dromen
Dat alles tussen ons weer goed zal komen
Dat ik jou terug vertrouw
Dat ik niet twijfel wanneer je zegt dat je van me hou
Dat ik niet meer bang voor je hoeft te zijn
Je mag weten, dat scheelt mij veel pijn
Soms heb ik een nachtmerrie over jou
Dan sta ik daar alleen in de kou
Dan doe je me héel veel verdriet
Maar door mijn geschreeuw stop je niet
Je doet dingen bij me die ik niet wil
Dan word ik wakker van m'n eigen gegil
Er zijn dagen dat ik je vreselijk mis
Maar dan weet ik eigenlijk niet eens hoe een 'echte' vader is
Dan denk ik de hele tijd dat het aan mij lag
Dat je mij gewoon niet mag
Of had ik gewoon pech?
Ik was niet zoals jou, dus stond ik in de weg?
Ik weet dat je niet weet wat ik voel
En niet snap wat ik bedoel
Het was zo al jaren elke keer
Het doet me steeds weer zeer
Ookal is het het verleden
Ik neem het mee naar het heden
Over die daden van jou doe ik elke keer weer dromen
Dan lijkt er geen einde aan te komen
Dan beleef ik alles weer terug
Dan gaat de tijd wél vlug
Dan word ik wakker en ben ik zo bang van jou
Ik weet dat ik dan weer terug alleen sta in de kou
Die tijden zijn voor mij vreseljk geweest
Ik heb al die tijd alles anders beleeft
Je was vroeger wel mijn held
Dat heb ik je nooit verteld
Maar die tijd is al even voorbij
Je blijft altijd mijn vader voor mij
Het is enkel een vader,
waar ik bang voor ben~!