Jou heb ik nodig, je aanwezigheid om me heen,
Ik zag je voor het eerst, en ik wist het meteen.
Jij bent echt puur, je hebt geen hart van steen,
Dit weet ik zeker, ik laat je nooit meer alleen.
Je doet me goed, op een manier die geen ander doet.
Ik zou niet weten wat ik zonder je moet.
Nogsteeds maken we dagen met gesprekken vol,
Je hebt geen idee wat je met me doet, mijn hart slaat op hol.
Wij tegen de wereld, jij en ik, ik en jij.
Ik voel me als een vogel zo vrij.
Samen vliegen we naar een ver warm land,
Lopen over het strand.
Dagenlang hand in hand.
Ik weet zeker dat niets sterker is dan onze band.
You know I'll always love you,
I'll never cheat on you, hurt you, you know that's true.
My love goes further than the farrest sky,
Further than the clouds so high.
You are my everyting, I wanna hold you and kiss you,
When your not here, all I do is miss you.
You mean the world to me,
Together with you, that's all I want to be.