Zo, even wat hatelijke mail doorgenomen
De intentie blijkbaar niet doorgekomen
Ik bedoelde het juist enorm goed
Maar onbegrip heerst in overvloed
Maar als je dan iets te zeggen hebt
Zeg het dan HIER, want recht is recht
Krom is krom, en dat is het voor mij
Schuif die angsten maar eens opzij
Laat me door jou de mond niet snoeren
En laat me niet door intenties vloeren
Zal me zelfs nooit meer met je bemoeien
Mijn lieve woorden zullen nooit meer je kant op vloeien
Blijf jij maar liggen in die nare goot
Ik zwijg je met genoegen dood
Je hebt de verkeerde uitgekozen
Om je onvrede op los te lozen
De lieve woorden die ik zeg
Die vormen voor mij een nieuwe weg
Maar kan je ook meenemen naar de Hel
Die wereld ken jij zeker wel ?
Met brandende vleugels op mijn rug
Neem ik al mijn goede woorden terug
Want laf zijn, is iets wat ik niet ken
Dan was ik nooit gekomen waar ik nu ben
Dus kom maar op, en zet het hier neer
En lees angstvallig MIJN VERWEER