al dansend draaiend en wervelend
waaien we door het leven heen
al gaat het niet altijd denderend
we slaan ons er meestal wel doorheen
er zijn zoveel keuze,s die we kunnen maken
en al zullen die niet altijd de juiste zijn
we zullen altijd proberen het beste eruit te halen
en dat maakt het leven juist weer zo fijn
en als er weer een dag is waarin alles tegenzit
besef dan dat jij de keuze,s maakt
en leef je leven al dansend als een wervelwind