~Ik hoor je stem~
Ik hoor je stem
elk moment van de dag,
die me vertelt
dat ik door moet gaan.
De hele dag door
zou ik moeten sporten
om zo de calorieën die ik wél binnenkrijg
meteen weer te verbranden.
Ik kan die stem van je niet aan,
dus luister ik maar,
in de hoop dat je zal verstommen.
Ik kan je horen praten in mijn hoofd.
Als je niet zal stoppen
zal ik eraan onderdoor gaan.
Ik hoor je scheldwoorden
elk moment van de dag
en telkens opnieuw
voel ik me een zwakkeling.
Ik kan je stem horen praten in mijn hoofd.
Als je niet zal stoppen,
zal ik eraan onderdoor gaan.
Maar als je te moe geworden bent
en je eindelijk stil bent
dan zal ik inzien wat een leugenaar je bent!