Ik lig in het gras
Kijk omhoog naar een heldere hemel
De sterren stralen
Maar één straalt het meest van allemaal
Ik lig in het gras
Kijk naar de sterren
Het lijkt of ze lachen
Maar één lacht het hardst van allemaal
Ik lig in het gras
En voel me slaperig
Maar net voor mijn ogen dichtvallen
Lijkt het of die ene ster naar me knipoogt
Ik weet dat jij het bent
Met die gedachte val ik in slaap