Zilver van kleur zijn de tranen
Die glijden langs mijn wang
Mijn ogen zijn gesloten
Waarom ben ik zo bang?
Waar ben ik bang voor?
Al die vragen zonder antwoorden
Is er iemand die het weet?
Als iemand het weet
Vertel het me alsjeblieft
Ik voel me verloren in een zee
Een zee van tranen, van angst
Maar waarom die angst?
Ik heb het gevoel dat ik stik
Ik hap naar lucht
Het is hopeloos
Niemand lijkt me te zien
De vraag, die bij mij zo brand
Het antwoord lijkt zo simpel
Toch stel ik de vraag, want
ik voel me zo gevangen
gevangen in mijn gedachten
Daarom die ene vraag
Misschien een kleine moeite
Misschien kost het wat tijd
Wie kan en wil
Mijn ogen openen
En mij laten ontwaken
Uit deze nachtmerrie?