Een versluierde horizon
stuurloos in de mist;
de radar faalt
en gespeend van stabiliteit
was de inrichting haar deel;
een enge kleine wereld
waar de zon vaak
uit het zicht verdween;
radeloos, verward en verdrietig.
De winter in haar leven weggevaagd
maar met het voorjaar
in het verschiet
was het een nachtmerrie
die zij achterliet.