Kou van buiten en van binnen
niet wetend waar te beginnen
plots is daar die warme gloed
en zie ik twee stralende zonnen in een bolle toet.
Ooohw wat is dit een heerlijk gevoel,
kom maar hier dan geef ik je een dikke kroel.
Die zonnen zijn jou ogen blauw
en die toet is waar ik het meest van hou!