lieve marcel woorden van liefde te zeggen
jou verjaardag weer uit te kunnen leggen
stilstaan bij jou mooie belangrijke dag
wens ik voor jou dat hij gezellig zijn mag
dat de zon mag schijnen en ook in jou hart
en jou mam in de hemel een plaatsje apart
zonder haar weet ik is jou leven niet dat
zij was jou liefste kostbare bezit en schat
maak deze dag warm met veel plezier en lol
gooi op tijd de glazen maar eens op jou vol
mijn lieve gelukswensen stuur ik jou hier
en nu is het tijd de hele verdere dag plezier
warme kusssssssss van mij eva
en ook voor jou danielle veel geluk