Het donker,
Zet haar schaduwen
In de wereld
Een strijd
Met de zinkende
Zon,
Geen enkel zicht
Kijkt vastberaden
In de omgeving
Vol inktzwarte dieptes
Waar geen enkel lichtstraaltje
Mogelijkheid biedt,
Regendruppels vallen
Zet haar woorden
Diep in de nacht
Waar de wind
Ze overneemt en doorspeelt
In luisterend oor
Een diep, donkere nacht