Zo oneerlijk als het leven soms is
grijp je niet, dan grijp je mis
Jij bent degene die moet vechten
vechten voor zijn eigen rechten
Al is de strijd soms te zwaar
wat ik zeg is toch echt waar
Zelf moet je je geluk proberen te vinden
voordat de pech je zal verslinden
Zo lukt het even niet
er ligt altijd iets beters in het verschiet
Dus hou vertrouwen in je eigen
en het positieve in jezelf zal stijgen
Lach tegen mensen die je haat
praat over dingen waar je niet makkelijk over praat
Laat de wereld maar zien hoe flink je kan zijn
maar deel ook eens af en toe je pijn
Want als je leert te lachen elke dag
dan verandert snel je hele gedrag
En als je je leed en blijdschap durft te delen
dan zal je een vriend zijn van zo velen
Laat je je koppie nou niet meer hangen...
en zal je je geluk nu zelf gaan vangen?
Want jij bent z'on uniek persoon
zo magnifiek en ongewoon...
Hou van jezelf nog meer als voorheen
een mens als jij is er namelijk geen...