*Hersteltijd
Uit de diepste dalen gekropen
en toen weer naar beneden gevallen
wat heeft het voor zin, te vliegen
met afgepeigerde vleugels
het is zo lastig
al die tijd de schijn van geluk
die leugen dat alles goed is,
ondertussen gaat alles kapot
Vervallen hoop,op geluk
te veel oud zeer, om te verwerken
het lukt niet om achter te laten
door het dagelijks leven
heb even de tijd nodig, moet
rust nemen, vooral vergeten
alles wat er was, niet meer is.
accepteren wat er over bleef