Soms moet je de hel hebben meegemaakt
om in de hemel te komen
Soms moet je nachtmerries overwinnen
Om weer verder te dromen
Soms moet je door een moeilijke periode heen
Om zo jezelf sterker te maken
Soms moet je iemand laten gaan
Omdat ze je hart te vaak raken
Soms moet je gewoon even alleen zijn
Geniet dan even van de rust en vrijheid
Soms dan komt het leven even als een klap voorbij
Maar aan het eind staan de echte vrienden aan je zij
Dus maak je gaan zorgen
Over alles wat je hebt meegemaakt en morgen
Ga lekker slapen, en rust ervan
Dan heb je weer nieuwe energie
En weet dat je er morgen weer tegenaan kan.