Je vaart door de lucht
en denkt met een zucht.
Was ik maar benee,
ja veilig benee.
Want nu ben ik aan't zweven
en niet met z'n zeven.
Nee helemaal alleen,
zo zielig in m'n een.
(Dit is mijn aller eerste gedichtje, ik schreef het denk ik ergens in 1993)