Afsluiting
Ik glijd !
mijn mond wordt geopend
een luide kreet vergezeld
mijn ogen
dicht
Ik sluit mijn kreet af
voordat
proestend en hoestend
mijn lichaam gevuld zou worden
met het heldere zwembadwater
Adrenaline doet mijn gedachten
vleugelen
naar een nieuw niveau
waar het een kritiek punt ondergaat,
en levend blijft
Ik wil niet meer zwemmen,
laat mij genieten
van de gedachten aan net
en ze verwoorden tot
een herinnering