het samenzijn
voelt oh zo fijn
samen lachen, samen huilen
zou die momenten voor niks willen ruilen
de momenten die we delen zijn uniek
ookal roept het soms op tot wat paniek
maar ik laat je niet zomaar gaan
moet heel wat gebeuren voordat ik wegga bij je vandaan
ik weet dat het nu niet makkelijk is
en dat dat oproept tot heel wat ergenis
maar we gaan samen nog heel veel gelukkige momenten tegemoet
omdat we gevoelens delen in overvloed