Geen verhaal dat ik kan vertellen
zonder zinnen en zonder woorden
Sta ik hier, te staren na het geschreeuw
Hopend dat iemand me hoorde
Nu verlang ik van jou, dat je dan leest.
Lees de tranen en lees mijn lach.
Want mijn stem die breekt, midden in de stilte
Door de woorden die ik niet spreken mag
Nog geen duizend woorden
Die vertellen wat ik vertellen wil.
Of uitdrukken wat er te zeggen valt
Hier sta ik, hier en nu, val ik stil.