Twijfelende liefde...
ware liefde?
elkaar eeuwig trouw?
Je niet laten verleiden...
niet laten verleiden door je eigen gevoelens.
Ware liefde?
ja gevoelens moeten onderdrukken...
onderdruken van je eigen gevoelens,
gevoelens voor iemand anders...
Onderdrukken.
Ware liefde?
elkaar eeuwig trouw?