Blijf uit mijn buurt
Kom niet dichterbij
Ik meen het echt
blijf uit de buurt van mij
Een stap dichter naar me toe
Hoor je niet wat ik zeg
Ga weg, rot op
Maar weer heb ik pech
Weer een stap dicherbij
Ik voel zijn adem al
Alsjeblieft ga nu weg
Voordat ik weer in het diepe val
Weer een stap
Hij staat nu pal voor mijn neus
Ik voel me zo klein
En hij lijkt een reus
Zijn handen over mijn lichaam
15 jaar oud
En hij herhaalt steeds
Dat hij van me houdt
Mijn benen trillen
Ik kan bijna niet meer staan
Hij kijk naar boven
Hij kijkt me aan
Ik kan me niet meer bewegen
Schreeuwen lukt niet
Dus laat ik het weer gebeuren
en zit nu nog met intens verdriet