Mijn lieveschat
14 februari is de dag
dat ik je dit zeggen mag
ik zal er altijd voor je zijn
het maakt niet uit hoe ver we uit elkaar zullen zijn.
Je bent mijn vriendin
door dik en dun
jij staat altijd voor me klaar
en ik waardeer dit gebaar
vandaar dit gedicht
speciaal voor jou op deze
kaart...
Om jou te laten zien jij bent t waard
een bedankje te krijgen: deze kaart!
Met een paar simpele woordjes
die je zeggen jij bent het waard!
Ik hou van je...
phoebe